Pensa en vi

11/7/2014
A vegades hem presentat webs de les que hem elogiat la seva qualitat estètica o artística, la seva factura impecable, correcta i ordenada. A vegades hem lloat la qualitat tècnica dels continguts de les webs. No és el cas de Pensa en vi.
Així doncs, perquè la recomanem? Primer, deixem que l'autor la presenti: "Aquesta web preten ser una eina informativa de reflexió i creativa. Pensa en vi  vol fomentar el treball, l'estima i la gestió del territori que ens envolta per a poder progressar a nivell individual i col-lectiu. En els darrers anys ens hem girat d'esquenes al nostre territori, deixant de banda els recursos naturals que aquest ens ofereix."
Pensa en vi, és entre altres moltes coses un cant d'amor a la terra, és un crit de compromís i de lluita. Pensa en vi, és una web enfocada a la vitivinicultura d'Arenys d'Amunt, però els seus escrits agafen valor universal. Pensa en vi és un proecte de resposta a la crisi, basat en l'agricultura de proximtat, en front a la dictadura de les grans empreses, al respecte per la terra i el territori. Una reflexió que ens ha fet pensar; el vi mou el sector primari, l'agricultura, el secundari, cellers i el terciari, comercialització, hosteleria, turisme. Doncs sí, el vi, quan se'n fa tot el procés és una economia més equilibrada del que pot semblar en una primera mirada.
En fi, us recomanem Pensa en Vi més amb el cor que amb el cap, però us la recomanem vivament. S'ho val.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada